Ontmoet ons team!

Supflow team suppers

Floor

Na jarenlang fanatiek op het water staan, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. 5 jaar later heb ik Supflow opgericht om zo een leuke activiteit te hebben bij geen wind. Ik vind suppen erg rust gevend en toch actief wat ik graag ben. Het is heerlijk om buiten en op het water te zijn, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind het nog steeds erg leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow en Supflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sprotieve groet,

Floor Blankespoor.

Supflow team suppers

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik ben wezen suppen met mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald. Het is heerlijk om op het water te zijn, wat een fantastische sport.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les en tours te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen.

Tot snel!

Supflow team suppers

Floris

Hallo, mijn naam is Floris en ik ga dit jaar (2019) voor het eerst lesgeven bij Supflow nadat ik veel goede verhalen over de school heb gehoord en een seizoen bij een andere school heb les gegeven.

Ik woon in Heemskerk (lekker dichtbij het strand ) en werk bij een ICT helpdesk. Tijdens het kite seizoen ga ik 2 dagen minder werken op kantoor en ben ik minimaal 4 dagen per week op het strand te vinden.

Ik hoop je snel te zien bij Supflow zodat we samen de eerste stappen kunnen zetten in je SUP carrière.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Supflow
Average rating:  
 36 reviews
by Jeroen on Supflow
moai sup board 11'

Een Sup board on-line besteld bij Supflow. Goed contact netjes verpakt en goed afgeleverd. Een goede service, de handgreep van de peddel was beschadigd. Na contact gehad te hebben was dit snel opgelost. De zelfde week nog een andere peddel mogen ontvangen "super" we hebben inmiddels al een paar mooie sup tours gemaakt!

by Stephanie on Supflow
Super Sup

Super fijne suples gehad van Floor in Haarlem. Fijn om lekker door de stad te suppen (gelukkig is afstand houden gemakkelijk op de sup 😉 Floor is een vakkundige en rustige instructeur die goed kan uitleggen en lesgeven. Ook heel fijn om nu de techniek te leren waardoor het een stuk gemakkelijker gaat. Floor weet wat hij doet en dat geeft een veilig gevoel. Ik vond het zo leuk, dat ik een sup gekocht heb bij Floor, heel handig want Floor kan goed advies geven over welke sup het beste bij je past.

by Jens on Supflow
Was superervaring!

Wat was dat een superleuke middag! Floor heeft mij goede les gegeven waardoor ik toch al een grote ronde heb gesupd door Haarlem. Erna heeft Floor mij goed advies gegeven en heb ik naderhand besloten een eigen sup te kopen bij Floor! Weekend erna meteen uitgeprobeerd en heb het droog gehouden :-). Nu op naar morgen/overmorgen om weer rondje te doen. Goede workout! Dus ik kan het iedereen aanbevelen (als het maar niet te druk wordt want ja 1,5 mtr afstand he ;-). Succes Floor!

by Judith Siebring de Grijs on Supflow
Niet denken....maar doen!!

Super fantastisch leuk.....heerlijk suppen door de wateren van Haarlem...
Eerste keer en ietwat nerveus over het vinden van mijn balans wist Floor me met de juiste woorden op de plank te krijgen.
Enkel genieten daarna.....echt een topervaring...
Dit gaan we vaker doen!!

by Janine on Supflow

Super leuk! Echt een aanrader.

by Andy on Supflow
Geweldig !!

Voor de eerste keer gesupt in het centrum van Haarlem. Wat was het gaaf om te suppen terwijl het steeds donkerder werd. Was echt top en zeker voor herhaling vatbaar !! Thanks

by Ineke on Supflow
SUPer!

Heerlijk gesupt met een vriendin onder begeleiding van Floor door het mooie Haarlem. Je ziet weer nieuwe dingen vanaf het water. Floor legt het goed uit, is een gezellige en relaxte begeleider en daarmee de suptocht ook! De verfrissende duik aan het einde maakte het geheel compleet. Bedankt Floor!

by Nelleke on Supflow
WoW

Heerlijk, voor t eerst op een sup, en echt meteen verslaafd? en dat van die full-body workout klopt wel???

by Judith on Supflow
Supersupochtend met Floor!

Heerlijke ochtend op het water gehad met zes vriendinnen onder begeleiding van Floor. Had het nooit eerder gedaan maar suppen bleek helemaal niet moeilijk. Ik heb genoten van het suppen zelf, het uitzicht vanaf het water en de relaxte sfeer.

by Maria on Supflow
Relaxed en gezellig

Vanochtend heerlijk sup-tochtje door Haarlem gemaakt. Eenvoudige, duidelijke uitleg en daarna meteen op weg. Ontzettend leuk om zo door je stadje te cruisen!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»
 
WhatsApp WhatsApp ons