Ontmoet ons team!

Supflow team suppers

Floor

Na jarenlang fanatiek op het water staan, heb ik in 2009 besloten om van mijn hobby mijn werk te maken en Kiteflow opgericht. 5 jaar later heb ik Supflow opgericht om zo een leuke activiteit te hebben bij geen wind. Ik vind suppen erg rust gevend en toch actief wat ik graag ben. Het is heerlijk om buiten en op het water te zijn, ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik vind het nog steeds erg leuk om veel verschillende mensen te ontmoeten.

Ik hou mij sinds 2018 voornamelijk bezig met de organisatie van Kiteflow en Supflow. Als je belt of een email stuurt dan heb je goede kans dat ik je vragen beantwoord.

Leuk als ik je snel ontmoet! Met sprotieve groet,

Floor Blankespoor.

Supflow team suppers

Ed

Hoi! Ik ben Edmond Blankespoor, woon in Heemskerk met mijn vrouw en twee zonen.Ik heb altijd met veel plezier in de horeca gewerkt, toch was ik aan een nieuwe uitdaging toe. Ik ben wezen suppen met mijn broer Floor. Eerst wilde ik er niks van weten maar ben uiteindelijk toch overgehaald. Het is heerlijk om op het water te zijn, wat een fantastische sport.

Op een gegeven moment kwamen we op het briljante idee om ook les en tours te gaan geven. Het is heel erg leuk om heerlijk lekker buiten deze fantastische sport te leren aan nog meer mensen.

Tot snel!

Supflow team suppers

Floris

Hallo, mijn naam is Floris en ik ga dit jaar (2019) voor het eerst lesgeven bij Supflow nadat ik veel goede verhalen over de school heb gehoord en een seizoen bij een andere school heb les gegeven.

Ik woon in Heemskerk (lekker dichtbij het strand ) en werk bij een ICT helpdesk. Tijdens het kite seizoen ga ik 2 dagen minder werken op kantoor en ben ik minimaal 4 dagen per week op het strand te vinden.

Ik hoop je snel te zien bij Supflow zodat we samen de eerste stappen kunnen zetten in je SUP carrière.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Supflow
Average rating:  
 29 reviews
by Nelleke on Supflow
WoW

Heerlijk, voor t eerst op een sup, en echt meteen verslaafd😍 en dat van die full-body workout klopt wel😂💪🏻

by Judith on Supflow
Supersupochtend met Floor!

Heerlijke ochtend op het water gehad met zes vriendinnen onder begeleiding van Floor. Had het nooit eerder gedaan maar suppen bleek helemaal niet moeilijk. Ik heb genoten van het suppen zelf, het uitzicht vanaf het water en de relaxte sfeer.

by Maria on Supflow
Relaxed en gezellig

Vanochtend heerlijk sup-tochtje door Haarlem gemaakt. Eenvoudige, duidelijke uitleg en daarna meteen op weg. Ontzettend leuk om zo door je stadje te cruisen!

by Patricia on Supflow
Verjaardagsuppen

Verjaardagsfeestje al suppend door de grachten van Haarlem gevierd. Helemaal TOP!

by Elise on Supflow
Super leuke groepsactiviteit!

Wat een leuke ervaring! Super om op deze manier Haarlem te zien! Heel goed georganiseerd ook door Floor en hij heeft ons een gezellig middagje bezorgd!

by Leila on Supflow
Suppen

Heel gaaf om door de grachten van Haarlem te suppen echt een aanrader! We hebben dit als team uitje gedaan en het was top!

by s. on Supflow
Supersup ervaring:)

Ontzettend leuk personeelsuitje al suppend door de grachten. Ed is een social dier en maakt iedereen een praatje.

by Patrick Derkx on Supflow
Wat was dit leuk!!

Via Floor ons bedrijfsuitje georganiseerd voor 20 deelnemers. Floor heeft echt fantastisch meegedacht en ons in het voortraject goed geadviseerd. Het uitje zelf was ontzettend leuk, we hadden goed weer en veel plezier gehad.

Vermakelijke bonus als een aantal van je directe collega's in het water vallen 😉

by Sanne on Supflow
Aanrader!

Heel gaaf om door de grachten van Haarlem te suppen met Supflow! Echt een aanrader!

by Laura on Supflow
Vriendinnenuitje

Vandaag een super leuke suptour gedaan door de haarlemse grachten tijdens ons vriendinnenuitje. Onder goede begeleiding van Edmond genoten van Haarlem vanuit het water. En de zon ging nog voor ons schijnen! Bedankt en tot een volgende keer!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
WhatsApp WhatsApp ons