Suppen Haarlem
previous arrow
next arrow
Slider
Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem is de meest populaire activiteit van Supflow. Het is een leuke manier om Haarlem te zien en een stuk rustiger om zo door de stad te gaan. Het geeft een zelfde soort gevoel als met een bootje door de grachten varen alleen nu ben je nog in beweging ook, wat achteraf een voldaan gevoel geeft.

Een geboekte SUP tour/les door Haarlem gaat bijna altijd door. We zijn in de stad op de meeste plekken beschut tegen de wind. Als het wel heel hard waait dan zouden we als alternatief bij Kiteflow kunnen; Powerkiten, Kitebuggyen, Blokarten of een eerste kitesurfles nemen. Suppen Haarlem doe je al vanaf € 25 pp voor ongeveer 1,5 uur. Reserveer je eigen gewenste dag en tijd.

Routes suppen Haarlem

De gele route duurt ongeveer 1,5 uur. Als je het al snel door hebt en het weer laat het toe dan kunnen we de rode route in 1,5 uur suppen.

Als het suppen je goed af gaat dan kunnen we de blauwe grote ronde van Haarlem suppen in 2,5 uur. Een leuke manier om veel van Haarlem te zien.

Blijf je het lastig vinden om op het board te balanceren of is er te veel wind om op het open water te gaan suppen dan blijven we langs de Schoter- en Kloppersingel. We suppen dan langs het park de Bolwerken, dat goed beschut is tegen de wind.

Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem Supflow

                                        Suppen Haarlem

Startpunt suppen Haarlem

We starten bij de steiger van de Kloppersingel, ten hoogte van het Rozenhagenplein. Onze grote bus staat hier waarin je kan omkleden en je spullen kan opbergen.

Het startpunt is 5 minuten lopen van Haarlem treinstation, zie het kaartje hiernaast. We maken altijd een ronde dus komen hier ook weer uit. Het is betaald parkeren of je kan een paar straten verderop gratis parkeren in de buurt van de supermarkt Vomar.

Suppen Haarlem

  • € 25 pp bij 6 personen inclusief SUP board en peddel.
  • Ronde van 1,5 uur of 2,5 uur.
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden.
  • Ook in de avonden suppen we door Haarlem.
  • Reserveer op jou gewenste dag en tijdstip.

Wij gaan ook naar Spaarnwoude en Wijk aan Zee om te suppen of een eigen gewenste locatie.

Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Prijs Suppen Haarlem

Suppen Haarlem Supflow

                       Suppen Haarlem

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP board huren

Suppen Haarlem Supflow
Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Bij het huren van een SUP board kan er een wetsuit worden gehuurd voor € 5 ipv € 15. Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Reviews

by Judith Siebring de Grijs on Supflow
Niet denken....maar doen!!

Super fantastisch leuk.....heerlijk suppen door de wateren van Haarlem...
Eerste keer en ietwat nerveus over het vinden van mijn balans wist Floor me met de juiste woorden op de plank te krijgen.
Enkel genieten daarna.....echt een topervaring...
Dit gaan we vaker doen!!

by Janine on Supflow

Super leuk! Echt een aanrader.

Page 1 of 19:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

WhatsApp WhatsApp ons