Suppen Haarlem
previous arrow
next arrow
Slider
Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem is de meest populaire activiteit van Supflow. Het is een leuke manier om Haarlem te zien en een stuk rustiger om zo door de stad te gaan. Het geeft een zelfde soort gevoel als met een bootje door de grachten varen alleen nu ben je nog in beweging ook, wat achteraf een voldaan gevoel geeft.

Een geboekte SUP tour/les door Haarlem gaat bijna altijd door. We zijn in de stad op de meeste plekken beschut tegen de wind. Als het wel heel hard waait dan zouden we als alternatief bij Kiteflow kunnen; Powerkiten, Kitebuggyen, Blokarten of een eerste kitesurfles nemen. Suppen Haarlem doe je al vanaf € 25 pp voor ongeveer 1,5 uur. Reserveer je eigen gewenste dag en tijd.

Routes suppen Haarlem

De gele route duurt ongeveer 1,5 uur. Als je het snel door hebt en het weer laat het toe dan kan je de gele route in 1 uur suppen.

De rode route duurt ongeveer 2 uur lang met een kleine pauze. Als je al ervaring hebt of je hebt het snel door dan kan je de route nog verlengen door na de Bakenessergracht rechts af te slaan het Spaarne op. Daarna voor de verfroller brug links af te slaan de Burgwal in en zo weer op het Spaarne uit te komen.

Als het suppen je goed af gaat dan kunnen we de blauwe grote ronde van Haarlem suppen in 2,5 uur inclusief een pauze. Een leuke manier om veel van Haarlem te zien.

Blijf je het lastig vinden om op het board te balanceren of is er te veel wind om op het open water te gaan suppen dan blijven we langs de Schoter- en Kloppersingel. We suppen dan langs het park de Bolwerken, dat goed beschut is tegen de wind.

Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Suppen Haarlem Supflow

                                        Suppen Haarlem

Startpunt suppen Haarlem

We starten bij de steiger van de Kloppersingel, ten hoogte van het Rozenhagenplein. Onze grote bus staat hier waarin je kan omkleden en je spullen kan opbergen.

Het startpunt is 5 minuten lopen van Haarlem treinstation, zie het kaartje hiernaast. We maken altijd een ronde dus komen hier ook weer uit. Het is betaald parkeren of je kan een paar straten verderop gratis parkeren in de buurt van de supermarkt Vomar.

Suppen Haarlem

  • € 25 pp bij 6 personen inclusief SUP board en peddel.
  • Ronde van 1,5 uur, 2 of 2,5 uur.
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden.
  • Ook in de avonden suppen we door Haarlem.
  • Reserveer op jou gewenste dag en tijdstip.

Wij gaan ook naar Spaarnwoude en Wijk aan Zee om te suppen of een eigen gewenste locatie.

Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Prijs Suppen

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP tour of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP board huren

Suppen Haarlem Supflow
Suppen Haarlem Supflow

Suppen Haarlem

Bij het huren van een SUP board kan er een wetsuit worden gehuurd voor € 5 ipv € 15. Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

SUP Haarlem

Floor

SUP Haarlem

Edmond

 

SUP Haarlem

Koos

Reviews Supflow google

Supflow SUP Haarlem
4.9
Based on 17 reviews
powered by Google
Stephanie Dumoulin
Stephanie Dumoulin
19:12 18 Apr 20
Super fijne SUPles gehad van Floor van Supflow. Floor is een vakkundige, rustige instructeur die weet wat hij doet.... Floor geeft duidelijk en fijn les en kan goed advies geven ook bij aankoop van een sup. Ik heb ook een sup gekocht bij Floor. Suppen is actief en rustgevend tegelijkertijd. Dank voor de super SUP les!read more
Jens van den Broek
Jens van den Broek
19:00 14 Apr 20
Wat was dat een superleuke middag! Floor heeft mij goede les gegeven waardoor ik toch al een grote ronde heb gesupd... door Haarlem. Erna heeft Floor mij goed advies gegeven en heb ik naderhand besloten een eigen sup te kopen bij Floor! Weekend erna meteen uitgeprobeerd en heb het droog gehouden :-). Nu op naar morgen/overmorgen om weer rondje te doen. Goed workout! Dus ik kan het iedereen aanbevelen (als het maar niet te druk wordt want ja 1,5 mtr afstand he ;-). Succes Floor!read more
Andy
Andy
09:28 09 Sep 19
AANRADER !!! Wat een geweldige ervaring en super uitleg door het hartje van Haarlem!! Helemaal toen het donker werd was... het een super ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar !! Thanks Floorread more
Ineke
Ineke
20:13 31 Aug 19
Heerlijk gesupt met een vriendin onder begeleiding van Floor door het mooie Haarlem. Je ziet weer nieuwe dingen vanaf... het water. Floor legt het goed uit, is een gezellige en relaxte begeleider en daarmee de suptocht ook! De verfrissende duik aan het einde maakte het geheel compleet. Bedankt Floor!read more
Elise Broekhuisen
Elise Broekhuisen
15:12 23 Jun 19
Super leuke ervaring om door Haarlem te suppen!
Patrick Derkx
Patrick Derkx
12:27 12 Jun 19
Wat Was Dit Leuk!!Via Floor ons bedrijfsuitje georganiseerd voor 20 deelnemers. Floor heeft echt fantastisch... meegedacht en ons in het voortraject goed geadviseerd. Het uitje zelf was ontzettend leuk, we hadden goed weer en veel plezier gehad.Vermakelijke bonus als een aantal van je directe collega's in het water vallen 😉read more
jacs wrihtr
jacs wrihtr
12:39 04 May 19
Aanrader!!! Suppen door Haarlem centrum!! Beide boys, alle twee 11 jaar hebben genoten en zijn super begeleid door... Floor. Moe maar zeker voldaan.read more
Layla Cremer
Layla Cremer
17:24 23 Apr 19
Leuke tour gemaakt op eerste paasdag. Super mooi weer, goede instructeur! Mijn jongste is 10 jaar en hij kwam goed mee.... Het laatste stukje werd hij door Floor gesleept 🙂read more
Next Reviews

Tot snel op het water!!

Reviews

by Stephanie on Supflow
Super Sup

Super fijne suples gehad van Floor in Haarlem. Fijn om lekker door de stad te suppen (gelukkig is afstand houden gemakkelijk op de sup 😉 Floor is een vakkundige en rustige instructeur die goed kan uitleggen en lesgeven. Ook heel fijn om nu de techniek te leren waardoor het een stuk gemakkelijker gaat. Floor weet wat hij doet en dat geeft een veilig gevoel. Ik vond het zo leuk, dat ik een sup gekocht heb bij Floor, heel handig want Floor kan goed advies geven over welke sup het beste bij je past.

by Jens on Supflow
Was superervaring!

Wat was dat een superleuke middag! Floor heeft mij goede les gegeven waardoor ik toch al een grote ronde heb gesupd door Haarlem. Erna heeft Floor mij goed advies gegeven en heb ik naderhand besloten een eigen sup te kopen bij Floor! Weekend erna meteen uitgeprobeerd en heb het droog gehouden :-). Nu op naar morgen/overmorgen om weer rondje te doen. Goede workout! Dus ik kan het iedereen aanbevelen (als het maar niet te druk wordt want ja 1,5 mtr afstand he ;-). Succes Floor!

Page 1 of 20:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

WhatsApp WhatsApp ons