Suppen Wijk aan Zee
previous arrow
next arrow
Slider
Suppen Wijk aan Zee Supflow

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee

Wijk aan Zee is een perfecte locatie om te suppen op zee met rustig weer. De pier zorgt dat het water rustig blijft en verminderd stroming. Als het flink waait dan kunnen we als alternatief bij Kiteflow; Powerkiten, Kitebuggyen, Blokarten of een eerste kitesurfles nemen.

Je komt tot rust op het water en bent toch actief bezig. Je evenwicht houden, op het SUP board blijven staan en recht vooruit blijven  gaan. Suppen Wijk aan Zee doe je al vanaf € 25 per persoon voor ongeveer 1,5 uur. Reserveer een tour op je eigen dag en tijd.

Wij gaan ook naar Haarlem en Spaarnwoude om te suppen of een eigen gewenste locatie.

Hoe beginnen

We beginnen op onze vaste locatie bij de parkeerplaats van de Noordpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Hier kan je omkleden en afspoelen na afloop. Vanuit hier gaan we naar het strand met de SUP boards en nemen we de theorie en veiligheid door. We hebben het bijvoorbeeld over je houding op het SUP board en hoe met de peddel om te gaan.

Daarna gaan we het water in, eerst zittend en dan langzaam gaan we proberen te staan en met wat oefeningen proberen we onze balans te houden op het SUP board. Gaat dit je goed af dan suppen we langs de kust richting het noorden en weer terug.

Suppen Haarlem Supflow

Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee Supflow

Startpunt Suppen Wijk aan Zee

Je kan je auto gratis parkeren bij de Noorpier Wijk aan Zee (Velsen-Noord). Direct op de parkeerplaats zit Kiteflow. Links onder restaurant Sea You, in het pand onder het bord met strandfabriek erop. Vanuit hier ga je met de SUP boards richting het strand.

Suppen Wijk aan Zee Supflow

Prijs Suppen Wijk aan Zee

Suppen Wijk aan Zee Supflow

                       Suppen Wijk aan Zee

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP board huren

Suppen Wijk aan Zee Supflow
Suppen Wijk aan Zee Supflow

Suppen Haarlem

Bij het huren van een SUP board kan er een wetsuit worden gehuurd voor € 5 ipv € 15. Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Reviews

by Jeroen on Supflow
moai sup board 11'

Een Sup board on-line besteld bij Supflow. Goed contact netjes verpakt en goed afgeleverd. Een goede service, de handgreep van de peddel was beschadigd. Na contact gehad te hebben was dit snel opgelost. De zelfde week nog een andere peddel mogen ontvangen "super" we hebben inmiddels al een paar mooie sup tours gemaakt!

by Stephanie on Supflow
Super Sup

Super fijne suples gehad van Floor in Haarlem. Fijn om lekker door de stad te suppen (gelukkig is afstand houden gemakkelijk op de sup 😉 Floor is een vakkundige en rustige instructeur die goed kan uitleggen en lesgeven. Ook heel fijn om nu de techniek te leren waardoor het een stuk gemakkelijker gaat. Floor weet wat hij doet en dat geeft een veilig gevoel. Ik vond het zo leuk, dat ik een sup gekocht heb bij Floor, heel handig want Floor kan goed advies geven over welke sup het beste bij je past.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

WhatsApp WhatsApp ons