Suppen Spaarnwoude
DCIM100GOPROG0258827.
DCIM100GOPROG0178819.
DCIM100GOPROG0048018. - copy
DCIM100GOPROG0398761.
DCIM100GOPROG0048018.
DCIM100GOPROG0458767.
DCIM100GOPROG0048018. - copy - copy
previous arrow
next arrow
Suppen Spaarnwoude Supflow

Suppen Spaarnwoude

Suppen Spaarnwoude

Suppen door Spaarnwoude is een leuke manier om Spaarnwoude te zien en nu ben je nog in beweging ook, wat achteraf een voldaan gevoel geeft.

Een geboekte SUP tour/les door Spaarnwoude gaat bijna altijd door. We zijn in het natuurgebied goed beschut tegen de wind. Als het wel heel hard waait dan kunnen we als alternatief bij Kiteflow; Powerkiten, Kitebuggyen, Blokarten of een eerste kitesurfles nemen.

Je komt tot rust op het water en bent toch actief bezig. Je evenwicht houden, op het SUP board blijven staan en recht vooruit blijven  gaan. Suppen Spaarnwoude doe je al vanaf € 25 per persoon voor ongeveer 1,5 uur. Reserveer op je eigen gewenste dag en tijd.

Suppen Spaarnwoude

  • Vanaf € 25 pp en geen ervaring nodig
  • Leuk uitje met collega’s en vrienden.
  • Ook in de avonden suppen we door Spaarnwoude.
  • Reserveer op jou gewenste dag en tijdstip.
  • We kunnen grote groepen aan
  • Kan met bijna elk weer type
  • Nieuwste materiaal van Aqua Inc
  • Wetsuits aanwezig
  • We suppen ook door HaarlemWijk aan Zee of eigen gewenste locatie
Suppen Spaarnwoude Supflow

Suppen Spaarnwoude

Suppen Spaarnwoude Supflow

                                   Suppen Spaarnwoude

SUP route

Zie hier de route die we suppen door Spaarnwoude. Als het je lukt om te blijven staan dan kunnen we de hele ronde doen van ongeveer 1,5 uur suppen. Als je nog druk bezig bent met je balans houden op het SUP board dan kunnen we ook in het meertje van de Watergeus blijven. Je kan ook de hele ronde zittend of op je knieën doen maar is dan wel wat zwaarder.

Startpunt suppen Spaarnwoude

We starten bij de stijger bij boederij zorgvrij, zie het rode ballonnetje op de kaart. Dit is direct naast de parkeerplaats waar je je auto kosteloos kunt parkeren. We komen hier ook weer uit. Onze grote bus zal daar staan waarin je je kan omkleden en je spullen kan opbergen.

Suppen Spaarnwoude Supflow
Suppen Spaarnwoude Supflow

Suppen Spaarnwoude

Prijs Suppen Spaarnwoude

Suppen Spaarnwoude Supflow

                       Suppen Spaarnwoude

De prijzen zijn per persoon en inclusief board en peddel. Bij de SUP toer of les kan er een wetsuit gehuurd worden voor € 5.

Prijs SUP board huren

Suppen Spaarnwoude Supflow
Suppen Spaarnwoude Supflow

Suppen Spaarnwoude

Bij het huren van een SUP board kan er een wetsuit worden gehuurd voor € 5 ipv € 15. Voor het huren van een SUP board vragen wij een ID bewijs als borg. De onkosten van schade zijn geheel voor de huurder.

Reviews

 by Jeroen on Supflow
moai sup board 11'

Een Sup board on-line besteld bij Supflow. Goed contact netjes verpakt en goed afgeleverd. Een goede service, de handgreep van de peddel was beschadigd. Na contact gehad te hebben was dit snel opgelost. De zelfde week nog een andere peddel mogen ontvangen "super" we hebben inmiddels al een paar mooie sup tours gemaakt!

 by Stephanie on Supflow
Super Sup

Super fijne suples gehad van Floor in Haarlem. Fijn om lekker door de stad te suppen (gelukkig is afstand houden gemakkelijk op de sup 😉 Floor is een vakkundige en rustige instructeur die goed kan uitleggen en lesgeven. Ook heel fijn om nu de techniek te leren waardoor het een stuk gemakkelijker gaat. Floor weet wat hij doet en dat geeft een veilig gevoel. Ik vond het zo leuk, dat ik een sup gekocht heb bij Floor, heel handig want Floor kan goed advies geven over welke sup het beste bij je past.

Page 1 of 21:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

WhatsApp WhatsApp ons